Kruidenpeeling

Een kruidenpeeling is een doeltreffende behandeling bij acne, een vette huid met grove poriën, fijne lijntjes, een doffe (rokers)huid, ingegroeide haren, mislukte permanente make-up, oppervlakkige pigmentvlekken, oppervlakkige littekens, eczeem, rosacea en psoriasis, een vochtarme huid en milia (gerstekorrels).

Kruidenpeeling bij Vogue Clinic in Amsterdam

Bij Vogue Clinic werken we met de 2B biopeeling. Deze biologische kruidenpeeling bestaat uit 100% natuurlijke plantenextracten en mineralen. De peeling verwijdert dode cellen op de hoornlaag waardoor de huid frisser, gladder en egaler wordt. Een groot verschil met andere peelings is dat de biopeeling niet alleen aan de oppervlakte werkt maar het exfoliatieproces ook van binnenuit activeert.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, scrubben en ‘peelen’ van de huid met behulp van warme kruiden. Deze worden met roterende bewegingen in de huid gemasseerd, waardoor de onderste laag van de opperhuid geprikkeld wordt om nieuwe cellen aan te maken. De behandeling kan wat gevoelig zijn, maar is over het algemeen goed te verdragen.

Direct na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien. Deze roodheid verdwijnt na enkele uren. Ook kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Ongeveer 3-4 dagen na de biopeeling kan je huid licht gaan schilferen. Je kunt de huid dan voorzichtig scrubben. Zorg altijd voor een goede zonbeschermingsfactor (minimaal SPF 30) en zorg dat je tijdens de behandelperiode de huid niet blootstelt aan de zon. Dit geldt ook voor de zonnebank. Om afvalstoffen goed af te kunnen voeren is het belangrijk om per dag 1,5 tot 2 liter water te drinken.

Na de behandeling krijg je advies over de producten van 2B voor de thuisverzorging. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om deze producten te gebruiken.

Deze behandeling geeft je huid een echte boost. Het reinigt je huid grondig en zorgt dat alle huidfuncties weer werken zoals ze moeten werken. Voor het beste resultaat raden we je aan een kuur te volgen van 3 behandelingen binnen 10-14 dagen en de juiste thuisproducten te gebruiken. 

Maak direct een afspraak voor een kruidenpeeling

Kan jouw huid wel een boost gebruiken en lijkt een kruidenpeeling jou een geschikte behandeling om van je huidprobleem af te komen? Maak dan direct een afspraak bij Vogue Clinic. Samen met jou bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Aarzel ook als je vragen hebt niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord.