Laserbehandelingen

Bij Vogue Clinic in Amsterdam werken we met de Gentle Max Pro laser. Deze zetten we in voor laserontharing, maar het is ook een doeltreffende laser voor huidverjonging en het verwijderen van pigment.

Laserbehandeling voor huidverjonging bij Vogue Clinic

Met behulp van laser wordt de productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Rimpels en fijne lijntjes verminderen of verdwijnen hierdoor zelfs helemaal. Het gevolg is een strakkere en jonger uitziende huid.

We verwarmen de huid geleidelijk tot 42-43 graden en houden deze temperatuur minimaal 10 minuten in de huid aan. De behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten en is goed te verdragen. Vaak zijn 3-4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Het ideale interval tussen twee behandelingen is 4 weken.

De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en kan worden gecombineerd met andere behandelingen zoals microneedling, peelings en de OxyGeneo zuurstofbehandeling. In een vrijblijvend intakegesprek stellen we aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden graag een behandelplan op maat op.

Direct na de behandeling kan je huid warm aanvoelen en er rood uitzien. Dit kan een koortsig gevoel geven, maar kan geen kwaad. Omdat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd moet worden zal het uiteindelijke optimale resultaat zichtbaar zijn na 3-4 maanden.

ontharen-2

Laserbehandeling bij pigment

Met de Gentle Max Pro kunnen we de volgende pigment laesies doelgericht behandelen:

  • Vlekken of hyperpigmentatie
  • Lentigines (ouderdomsvlekken)
  • Ephelides (sproeten)

De behandeling is geschikt voor huidtype I tot en met III. Tijdens een vrijblijvend consult behoordelen we graag of jouw huid en pigment laesies geschikt zijn voor de behandeling. 

De behandeling duurt in totaal ongeveer 30 minuten en is goed te verdragen. Voor een optimaal resultaat zijn mogelijk 3-4 behandelingen nodig, met een interval van 4 weken. 

Direct na de behandeling zullen de pigment laesies donkerder kleuren. Daarna vormt zich een microkorst. Je kunt Aquaphor, Fucidinezalf of Vaseline gebruiken om het gebied te hydrateren. Het is belangrijk de korstjes of velletjes die ontstaan niet zelf te verwijderen maar te wachten tot deze vanzelf afvallen.

Maak direct een afspraak voor een laserbehandeling

Ben je op zoek naar een huidverbeterende behandeling en ben je benieuwd of een laserbehandeling met de Gentle Max Pro voor jou geschikt is? Maak dan direct een afspraak bij Vogue Clinic. Samen met jou bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Aarzel ook als je vragen hebt niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord.