Lashes & Brows

Lashlift

Droom je van wimpers die van zichzelf een mooie krul hebben, dan is een lashlift de perfecte behandeling voor jou. Bij Vogue Clinic brengen we jouw wimpers in vorm voor een prachtige oogopslag. 

Voor de lashlift maken we gebruik van speciaal ontwikkelde ‘Rods’. Deze zorgen ervoor dat er een perfecte krul ontstaat. Je kunt het effect vergelijken met dat van een wimperkruller. Het resultaat blijft vervolgens 6-8 weken zichtbaar. 

De producten die wij gebruiken voor de lashlift zijn 100% vegan en dierproefvrij. We gebruiken bovendien de snelst werkende formule die er op dit moment is. Hierdoor duurt de behandeling slechts 40 minuten. 

Wil je dat je wimpers niet alleen een mooie vorm hebben, maar ook een mooie kleur zonder dat je mascara hoeft aan te brengen? Dan kun je ervoor kiezen je wimpers ook te laten verven. Een andere aanvulling op de behandeling is lashbotox. Dit is een krachtig serum dat de wimpergroei en haardichtheid bevordert. 

Brow Shaping & Tinting

Je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Bij Vogue Clinic brengen we jouw wenkbrauwen in vorm door middel van threading, knippen en epileren. Threading is epileren met behulp van draad. Dit is een hele nauwkeurige techniek, die zelfs de kleinste donshaartjes meeneemt. 

We zorgen ervoor dat je wenkbrauwen zo vol mogelijk blijven, maar zorgen ervoor dat ze een strakke uitstraling krijgen. 

Aanvullend op een brow shaping behandeling is het mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven. Dit kan met normale verf, deze blijft tot 5 weken zichtbaar in de haartjes, of met henna. Henna blijft daarnaast nog 2 weken zichtbaar op de huid, wat ervoor zorgt dat je wenkbrauwen voller lijken.