Medische Peelings

Peeling is een eenvoudige maar effectieve huidverbeteringstechniek door een gecontroleerde vernieuwing van de huidcellen en de diepere huidlagen. Je huid is daardoor beter in staat werkstoffen op te nemen. Ook wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Een peeling geeft je huid een frissere uitstraling en kan worden ingezet om diverse huidproblemen te behandelen zoals pigmentvlekken, fijne lijntjes, een grove huidstructuur en acne.

Medische peelings bij Vogue Clinic Amsterdam

Bij Vogue Clinic in Amsterdam werken we met een breed scala aan peelings, van mild tot intensief. Wij werken met de Mesopeels van het kwalitatieve merk Mesoestetic. Deze medische peelings met hydrozuren hebben een exfoliërend effect op de huid. Ze bevatten onder andere melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur en TCA (trichloorazijnzuur).

Inhoud van de Mesopeel-behandeling

• Reiniging van de huid
• Voorbereiding op de peeling
• Aanbrengen peelingvloeistof
• Neutraliseren van de peeling
• Crystal Fiber vliesmasker, Anti-stress masker of Hydra-vital masker
• Afsluitende verzorging

Maak direct een afspraak voor een medische peeling

Is jouw huid wel toe aan een peeling? Maak dan snel een afspraak. Voorafgaand aan het behandeltraject plannen we altijd een vrijblijvende intake in. Hieruit volgt een behandelplan op maat. Voor een optimaal resultaat kunnen de peelings van Mesoestetic worden gecombineerd met ander behandelingen die we bij Vogue Clinic aanbieden.

Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog. Een peelingbehandeling kan worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullend pakket. Of je voor vergoeding in aanmerking komt hangt af van je aanvullende zorgverzekering en het doel van de behandeling. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord.