OxyGeneo

OxyGeneo is een 3-in-1-behandeling die ervoor zorgt dat fijne lijntjes en rimpels in je gezicht verminderen, de huidtextuur verbetert en dat je doffe huid weer gaat stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geschikt voor ieder huidtype. 

OxyGeneo behandeling bij Vogue Clinic Amsterdam

Oxygeneo is de perfecte behandeling voor mensen die last hebben van huidproblemen als acne, pigmentatie en rosacea. Ook is de behandeling heel geschikt als je wil werken aan huidverstrakking en -lifting en een mooie glow.

[rev_slider slidertitle=”Slider 2″ alias=”slider-2″]

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling bestaat uit drie verschillende fases:

1. Exfoliate (exfolieer)

De speciale CapSugen exfolieert de bovenste huidlaag op milde wijze zodat dode huidcellen worden verwijderd. De huid is hierdoor beter in staat om werkzame stoffen op te nemen.

2. Infuse (insluizen)

De CapsuGen komt op het huidoppervlak in aanraking met een unieke gel rijk aan actieve ingrediënten. Er vindt een combinatie plaats van reiniging, exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit. Dit stimuleert de opname van actieve ingrediënten in de huid.

3. Oxygenate (zuurstof)

O²-belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor het lichaam van binnenuit zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied stuurt. Dit zorgt voor een betere opname van actieve ingrediënten, verhoogt de huidstofwisseling en de cel-vernieuwing.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Het resultaat van OxyGeneo is een onmiddellijke huidverbetering. Je huid ziet er direct na de behandeling stralender en strakker uit.

Maak direct een afspraak voor een OxyGeneo behandeling

Denk je dat een OxyGeneo de ideale behandeling is voor jou? Maak dan direct een afspraak bij Vogue Clinic. Samen met jou bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Aarzel ook als je vragen hebt niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord.