PMU voor wenkbrauwen – ombre brows

Je wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Vooral in je gezichtsuitdrukking spelen ze een grote rol. Veel mensen hebben van nature dun behaarde of hele lichte wenkbrauwen. Ook kan het voorkomen dat er kale plekken in je wenkbrauwen aanwezig zijn. 

Bij Vogue Clinic in Amsterdam kunnen we met ombre brows, ofwel semipermanente make-up, je wenkbrauwen de vorm en kleur geven die past bij wat je wilt uitstralen. Ombre brows zijn de nieuwste trend op het gebied van semipermanente make-up voor wenkbrauwen. 

• Geschikt voor ieder huidtype
• Natuurlijk poedereffect
• Snelle genezing
• Geen beschadiging van de huid
• Geen verkleuring
• Nauwelijks roodheid of zwelling na de behandeling
• Geen kale plekken
• Geen littekens

Met een speciaal PMU-apparaat worden pigmenten met een naald/hygiënemodule in de lederhuid gebracht. Dit noemen we pigmenteren. Op die manier kunnen we een zacht poedereffect bereiken. De aanzet van de wenbrauwen wordt lichter ingeschaduwd en de wenkbrauw wordt naar de punten toe donkerder. De mooie overloop die we zo creëren oogt heel zacht en natuurlijk.  

Voor de behandeling gebruikt onze specialist hoogwaardige kwaliteit PMU-apparatuur, pigmenten en de juiste expertise. Wij voeren onze PMU-behandelingen met de grootste zorg uit zodat jij optimaal profiteert van een langdurig mooi resultaat.

PMU voor lippen – lippigmentatie

Wil je op elk moment van de dag verzorgde lippen? Zijn je lippen assymetrisch en wil je de vorm graag laten verbeteren? Heb je smalle lippen en wil je ze optisch iets voller laten lijken? Of heb je bleke lippen en wil je ze graag een frisse kleur geven? Het is allemaal mogelijk met lippigmentatie bij Vogue Clinic in Amsterdam. 

• Geschikt voor elke lipvorm
• Natuurlijk resultaat
• Zachte contouren
• Altijd verzorgde lippen
• Geen huidbeschadiging
• Nauwelijks roodheid of zwelling na de behandeling
• Geen littekens

Bij lippigmentatie pigmenteren we de huid van de lippen met behulp van een PMU-apparaat. We geven de volledige lip zo meer kleur en een betere vorm. Als de lijnen in de lippen minder zichtbaar zijn, bijvoorbeeld door het veelvuldig laten toepassen van lipfillers, kunnen we deze herstellen. 

Lippigmentatie en lipfillers

Semipermanente make-up voor de lippen kan een mooie aanvulling zijn bij lipfillers. Denk er wel aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van de fillers een PMU-behandeling kunt laten doen. Andersom kun je pas 2 weken na lippigmentatie, lipfillers nemen.

FAQ

Wat is semi-permanente make-up?

Semipermanente make-up geeft prachtige, natuurlijke resultaten. Het woord ‘semi’ zegt het al, als je het niet jaarlijks bijhoudt verdwijnen de pigmenten uiteindelijk uit de huid. Wij werken alleen met hoogwaardige pigmenten. Voor de wenkbrauwen (ombre brows) geldt dat deze nooit rood of blauw kleuren.

Hoe lang blijft het resultaat van ombre powderbrows zichtbaar?

Ombre brows gaan gemiddeld 10-18 maanden mee. Bij Vogue Clinic krijg je altijd 4-6 weken na je eerste sessie een tweede sessie als nabehandeling. Dit om een duurzaam resultaat te garanderen.

Hoe lang blijft het resultaat van semipermanente make-up op de lippen zichtbaar?

Het resultaat van lippigmentatie blijft gemiddeld 2-3 jaar. De behandeling bestaat uit 2 sessies.

Waar moet ik rekening mee houden voor de behandeling?

Nuttig minimaal 48 uur voor de behandeling geen alcohol. Gebruik ook geen aspirine, ibuprofen of andere bloed verdunnende producten. Stel de huid een week voor de behandeling niet bloot aan overmatig zonlicht of de zonnebank.

Waar moet ik rekening mee houden tijdens de behandeling?

We starten met een intakegesprek waarin we jouw wensen bespreken en waarin we uitleggen wat je van de behandeling kunt verwachten. We tekenen altijd van tevoren de vorm zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Natuurlijk bespreken we ook de gewenste kleur. Voordat we van start gaan vul je een toestemmingsformulier in, zodat we alle medische informatie hebben die nodig is voor we met de behandeling kunnen starten. We nemen ook een ‘before’ en ‘after’-foto voor onze database.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Draag 24 uur na de behandeling geen make-up en raak het behandelde gebied niet aan. Na de behandeling mag je 4 dagen niet sporten. Houd wenkbrauwen gedurende 7 dagen droog. Ontstaan er korstjes of velletjes, blijf hier dan van af. Zorg dat je 2 weken na de behandeling niet gaat zwemmen en ook geen verf of henna laat zetten op de wenkbrauwen.  

Na de eerste behandeling zal de kleur van het pigment 40-60% afnemen. Dit herstellen we na 4-6 weken met een nabehandeling. 

Hoe lang duurt de behandeling?

Wij maken 2,5 uur vrij voor de behandeling. Dit is inclusief intakegesprek.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is niet voor iedereen geheel pijnloos, maar vaak wordt epileren als pijnlijker ervaren. Mocht het te pijnlijk worden dan kunnen we de huid verdoven, maar in de praktijk is dit vaak niet nodig.

Hoe lang duurt de genezing?

De wenkbrauwen genezen in ongeveer 7 dagen. De lippen genezen in ongeveer 4 dagen.

Ik heb elders semipermanente make-up laten zetten maar ben niet tevreden, kan ik bij jullie terecht?

Heb je ergens anders PMU laten doen, stuur ons dan eerst een foto. Wij moeten de PMU beoordelen om te bepalen of we je kunnen behandelen of dat de oude PMU eerst moet worden verwijderd.

Kan ik PMU nemen als ik zwanger ben?

Omdat PMU lijkt op tatoeëren en niet alle risico’s rondom tatoeëren en zwangerschap bekend zijn raden we PMU tijdens de zwangerschap af. 

Ik heb diabetes en wil graag PMU, kan dat?

Als je diabetes hebt moet je 24 uur voor de behandeling stoppen met insuline. Om die reden behandelen wij alleen bij diabetes als je een schriftelijke verklaring van de huisarts kunt overleggen.